top of page

Fra Indonesia til Spind

I 2017 reiste vi som utsendinger for Misjonssambandet til Indonesia. Etter nesten fem år i landet flyttet vi tilbake til Norge i 2022. Årene i Indonesia vil for alltid være med oss som varme minner om et fargerikt land, spektakulær natur og gjestfrie mennesker. I Indonesia fikk vi lære en ny kultur og ett nytt språk, vi fikk bygge fantastiske relasjoner med lokale og internasjonale venner, vi fikk masse tid sammen som familie og hadde spennende arbeidsoppgaver inn mot bistandsprosjekter, kirkesamarbeid og lederroller. Vi sitter igjen med stor takknemlighet og masse gode minner og erfaring fra tiden i Indonesia.

Ved siden av misjonskallet har det de siste årene vokst frem en drøm om småbruk på landet. I Indonesias hektiske millionby lengtet vi etter ren luft, natur og stillhet. Likevel tok vi en avgjørelse om å flytte tilbake til huset vårt i Grimstad, og vi så for oss mange år der før drømmen om småbruk kunne realiseres. Selv om Norge på mange måter føltes nytt og fremmed i starten, var det godt å være i Grimstad.


Bare noen uker etter ankomst til Norge fikk vi vite at familiegården og barndomshjemmet til Marthe kanskje ble tilgjengelig for overtakelse. Muligheten for akkurat denne gården førte med seg en hel del ulike tanker og følelser. Etter en god stund med mange tanker, samtaler og bønn kjente vi at dette var det riktige. Nå hadde vi muligheten, og vi var klare for å gripe den.


Selv om vi kommer til å savne Grimstad og alt det har gitt oss av gode stunder, nære vennskap, inkluderende menighet, betydningsfull jobb og solfylte dager, gleder vi oss til å flytte til Spind. Vi ser med spenning frem mot sommeren, med flytting, gårdsliv og nye utfordringer.


Nå er vi i oppstartsfasen av FemTo Familiegård og gleder oss over vårt nye prosjekt. Vi ønsker å lage en plass der alle opplever seg sett og velkommen, og kan kjenne på naturens ro og enkle glede. Vi håper å starte opp vårt tilbud på gården fra høsten 2023, og håper at du stikker innom for en god prat eller i forbindelse med en av tjenestene vi tilbyr.


Du er velkommen!

216 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page