top of page

FemTo Familiegård

omoss.jpg

FemTo familiegård ligger idyllisk plassert omgitt av skog, fjell og hav, rett ved Spind kirke. Gården ligger i Farsund kommune, med også kort avstand til Lyngdal kommune. Gården har blitt drevet i fem generasjoner med ulike typer dyrehold. 

Gården består av skog, beite, turløyper og egen båtplass. Gården inneholder både nye og gamle driftsbygg, og mye historie. Gården har tidligere drevet med melkeproduksjon, noe som ble avviklet da Marthe og Steffen overtok gården i august 2023. Med ny iver og begeistring over gårdens mange skatter har de formet nye visjoner for fremtiden på gården. Nye prosjekter og drift er allerede i gang.

Om oss

FemTo familiegård eies og drives av familien Dyve. Familien består av Marthe, Steffen og deres tre barn. Marthe vokste opp på gården, og etter noen år i Grimstad og Indonesia flyttet hun og familien tilbake til gården i august 2023. På gården bor også mange sauer og andre dyr.

Visjon

FemTo familiegård har som visjon å være en plass der alle blir sett og kjenner seg velkommen og verdsatt. Vi ønsker å ha fokus på likeverd, respekt og mestring. Vi lever etter de verdiene vi har fått av den kristne tro og lære.

7AE7BA4D-3841-4B2C-AE27-301DEC4ED23E_1_105_c.jpeg
bottom of page