top of page

Ettermiddagstilbud

Til høsten starter vi opp med et spennende tilbud på gården. Vi har fått tildelt midler fra Bufdir. I samarbeid med dem, Farsund kommune og Inn På Tunet Norge skal vi arrangere et gratis ettermiddagstilbud for barn mellom 9 og 12 år.


Vi er godt i gang med å planlegge aktivitetene, og ser frem til en innholdsrik høst med mye spennende innhold. Vi ønsker å følge vær og natur når vi gjennomfører ettermiddagstilbudet. Det blir hengekøyetur, hageaktiviteter og blåbærplukking fra oppstart av. Ut over høsten skal vi på båltur, snekre fuglekasse og lage pizza i gammel steinovn. Nærmere jul ønsker vi å lage julepynt og julegaver, hogge juletre og forhåpentligvis få til en akedag. I tillegg til aktivitetene vil det bli mulighet for å være med på dyrestell og annen gårdsarbeid. Vi vil også dele et måltid sammen hver gang.


Det er i alt 16 samlinger, hver onsdag ettermiddag, med oppstart 28 august. Siste samling før jul vil vi ha en juleavslutning med bål, grillmat, pepperkaker og leker. Vi ser frem til en begivenhetsrik høst og gleder oss over at vi har fått muligheten til å tilby denne aktiviteten. Ta kontakt for påmelding, vi har 15 plasser. Velkommen barn!

58 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page