top of page

Alternativ skolearena


Som dyslektiker og skolelei fra 2. klasse, fikk Steffen tilbud om å være på en gård i Grimstad en dag i uken, over en lengre periode på ungdomsskolen. Han sitter igjen med gode minner, mestringsfølelse og takknemlighet for det tilbudet som han fikk delta på. Dette er en av grunnene til at vi ønsker å starte med alternativ skolearena hos oss og vi håper vi kan være en plass hvor de som kommer kan kjenne på den samme gleden som Steffen fikk for 20 år siden.


Den gangen var det ikke et system innen Norsk Landbruk som het Inn på Tunet, men en lokal gård som stilte opp. Tusen takk til dere på Storegra Gård for at dere åpnet døren og hjalp Steffen igjennom skolehverdagen.


Nå er det satt i system og vi har fått Inn på Tunet som ønsker at tilbud som dette skal drives profesjonelt og i samarbeid med kommunen og andre etater. Vi er i en godkjenningsprosess og håper å være godkjent og klar for å ta imot elever f.o.m skoleåret 23/24. Vi håper vi kan være med å legge grunnlaget for en god skolehverdag videre for enkeltelever som synes tradisjonell skole er vanskelig fem dager i uken.


Les mer under Inn på Tunet og se linken til Inn på Tunet SA.

256 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page